Bel 088-0600788|Klant worden|Inloggen|

Bel ons

Contact support

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u ook na de aankoop en ontvangst van een product besluit dat dit toch niet het juiste product voor u is. Dat is geen probleem: u heeft tot 14 dagen na ontvangst van het product het recht de bestelling ongedaan te maken. U kunt van dit recht gebruik maken door binnen 14 werkdagen na ontvangst contact op te nemen met Tablet4U door te mailen naar info@tablet4u.nl. U dient hierbij het ordernummer duidelijk te vermelden.

Wij nemen dan contact met u op voor verdere instructies over het terugzenden van de goederen.

Het risico en de kosten voor deze retourzending zijn voor uw rekening. Het betaalde bedrag (inclusief verzendkosten) wordt binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst gecrediteerd en terugbetaald.
Als u vermoedt dat u het verkeerde product heeft ontvangen of er gebreken aan blijken te zijn, neem dan ook zo snel mogelijk contact met ons op. Wij informeren u dan over de verdere gang van zaken.

Let op dat u alleen gebruik kunt maken van de bedenktermijn indien de goederen compleet, onbeschadigd en ongebruikt zijn. Het recht om de bestelling ongedaan te maken vervalt indien hier niet aan voldaan is.

Wij willen graag benadrukken dat de producten van Tablet4U erg gevoelig zijn voor beschadiging tijdens transport. Indien u een product naar ons terugstuurt of wanneer wij een pakket bij u komen afhalen met onze eigen pick-up dienst (GLS), dient u het pakket/product zeer goed te verpakken ter voorkoming van beschadigingen tijdens transport. Indien het product toch beschadigd bij ons geleverd wordt, ligt de verantwoordelijkheid daarvan bij u.

Ontvang als eerste wacom aanbiedingen, tips en nieuwtjes!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijft op de hoogte. We sturen geen spam, beloofd!