Bel 088-0600788|Klant worden|Inloggen|

Bel ons

Contact support

Gezocht: Wacom Productexpert

Werk jij dagelijks met Wacom en word je enthousiast van de creatieve industrie en haar ontwikkelingen? Vind jij het uitdagend om voor elk technisch probleem een passende oplossing te vinden? Ben jij in staat mensen te adviseren bij de keuze van hun Wacom tablet? Dan is Tablet4U op zoek naar jou!


Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een duizendpoot, die (flexibel) inzetbaar is voor diverse werkzaamheden binnen ons bedrijf, maar ook op events voor Wacom. Wij worden blij van een multi-talent met de volgende kwaliteiten:

•    Je hebt ervaring met het werken met Wacom producten.
•    Je hebt kennis van grafische software die hierbij hoort, zoals Adobe Creative Cloud Photoshop en Illustrator.
•    Je hebt kennis van tabletonderdelen, accessoires en mogelijkheden of bent in staat je dit snel eigen te maken.
•    Je bent in staat ICT-gerelateerde problemen van onze klanten op te lossen.
•    Je hebt interesse in de creatieve industrie. Als je zelf designer bent is dat een pré.
•    Je bent in bezit van een geldig rijbewijs.
•    Je bent een gezellige toevoeging aan ons team!


Wat jij gaat doen
Een dag bij Tablet4U is nooit hetzelfde. Daarom zijn jouw werkzaamheden afwisselend en uitdagend. Wat jij gaat doen:

•    Je draait mee op events voor Wacom en bent hierbij verantwoordelijk voor de technische werking van de Wacom tablets, de laptops en software van de diverse showmodellen.
•    Je geeft demo’s en trainingen over Wacom producten in het Wacom Experience Center in Noordwijk en op events.
•    Je biedt onze klanten, zowel telefonisch als face-to-face, product- en softwareadvies, maar ook concrete oplossingen voor technische problemen op dit gebied.


Wat wij je bieden

Heb jij veel vinkjes kunnen zetten in ons lijstje van gevraagde kwaliteiten en kun je niet wachten deze in te zetten binnen ons bedrijf? Neem dan contact met ons op! Arbeidsvoorwaarden worden in overleg vastgesteld.

Voor meer informatie over deze vacature of om te solliciteren kun je mailen naar Arjo Huijbregts: arjo@tablet4u.nl. Telefonisch bereikbaar op 088-0600788.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Wacom Experience Centre: ervaar je zelf wat Wacom jou te bieden heeft


Ben jij je aan het oriënteren op de aankoop van een tablet en wil je graag eens een aantal tablets uit proberen? Dat kan in het Wacom Experience Centre! Vanaf 29 september 2017 kun jij hier terecht voor het uittesten van producten, demonstraties en trainingen van Wacom experts. Hier moet je dus zijn voor het ervaren en vinden van de tablet die bij jou past.

Wacom tablet uittesten.
Het Wacom Experience Centre is een unieke plek. Met een grootte van 130m2 vind je hier alles wat je wilt weten over Wacom tablets om jouw aankoopkeuze te vergemakkelijken. Op dit moment zijn de volgende tablets te bekijken en uit te proberen:
• Intuos modellen
• Intuos Pro modellen
• Cintiq modellen
• Mobilestudio Pro modellen
• Signature solutions (digitale handtekening)
• Handschoentjes, kabels en andere losse onderdelen.

Ook vinden hier toffe evenementen plaats, zoals fandays, themadagen en trainingen.

Verbeter je workflow.
Ook kun je hier terecht als je advies wilt over hoe je jouw workflow kunt optimaliseren. Neem jouw eigen producten mee en ontvang professioneel advies hoe jij handiger aan de slag kunt met jouw tablet.

Op afspraak

Het Wacom Experience Centre is op afspraak geopend. Om een afspraak te maken stuur je een e-mail naar info@tablet4u.nl. Tevens is er mogelijkheid tot het huren van ruimte voor het houden van presentaties, trainingen en workshops. Stuur voor meer informatie een e-mail. We horen graag van je!

Feestelijke opening
Op 29 september 2017 vindt de feestelijke opening van het centrum plaats en jij kan erbij zijn! Diverse artiesten geven demonstraties en je kunt deze dag hier terecht voor al je vragen. Schrijf je in en kom gezellig langs tijdens onze opening! Je vindt het Wacom Experience Centre op de Hooge Krocht 16 in Noordwijk.

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Wacom Experience Centre?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief, volg ons op Facebook, join onze community en houd onze website in de gaten!


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ondernemer Arjo Huijbregts blaast Tablet4u.nl nieuw leven in
 
Gespecialiseerde webshop in grafische tabletten

Noordwijk,15 mei 2017 – Arjo Huijbregts heeft het merk Tablet4U met de bijbehorende webshop nieuw leven ingeblazen. Met de doorstart van het merk gaat hij de verkoop van de grafische tabletten en pennen van Wacom via dit platform realiseren. Naast de vernieuwde website, die live is sinds april, is hij met een nieuw initiatief gestart: het Wacom Experience Center.

Huijbregts is van plan om Tablet4U te transformeren naar de nummer één webshop in de Benelux voor de grafische industrie, de logistieke sector en industriëlemarkten. “De eerste stap in dit proces was het vernieuwen en optimaliseren van de website”, vertelt Arjo Huijbregts, Operationeel Manager bij Tablet4U. “Daarnaast willen we ons positioneren als de ideale partner voor bedrijven en particulieren die gebruik willen maken van Wacom producten.”

Huijbregts geeft aan een positieve bijdrage te zien van de tabletten bij de digitale transformatie in de grafische industrie. “Het gebruik van Wacom tabletten en de bijbehorende tools werkt niet alleen preventief tegen RSI klachten, maar het maakt grafisch werk ook beduidend makkelijker en sneller. Hierdoor is het gebruik van grafische tabletten niet meer weg te denken uit de designwereld.”

Vernieuwde look and feel
Huijbregts heeft de oude website flink onder handen genomen. Inmiddels geniet de webshop van een gebruiksvriendelijke inlog met makkelijke registratie, persoonlijk advies via de chatfunctie en kan het zichzelf dé specialist noemen op het gebied van Wacom producten in de Benelux. Als één van de weinige Wacomspecialisten in de Benelux ondersteunt Tablet4U het Wacom assortiment met een combinatie van een informatieve website, een uitgebreide online winkel, een goede service en een vakkundige telefonische helpdesk.

Experience center
Huijbregts is tevens gestart met een nieuw initiatief: het Wacom Experience Center. Op deze locatie kunnen alle Wacom producten worden getest, zodat de klant zeker weet de perfecte keuze te maken. Edwin Aartman, Senior Manager Regional Sales Benelux bij Wacom: “Het is fijn om te zien dat Tablet4U veel aandacht besteedt aan een goede klantenservice. Door het toevoegen van het Wacom Experience Center, naast de uitgebreide klantenservice via de website, koopt de klant gegarandeerd het tablet dat het best bij zijn of haar wensen past.”

-----
Over Tablet4U
Tablet4U is de grootste onafhankelijke online specialist van Wacom tabletten en pennen De vernieuwde gebruiksvriendelijke webshop met chatfunctie voorziet de consument altijd en direct van persoonlijk advies. De grafische tabletten van Tablet4U zijn een must have voor de grafische industrie, logistieke sector en industriële markt, zowel voor particulier als zakelijk gebruik.

Volg Tablet4u op: Facebook | LinkedIn | Instagram

Meer informatie:
Marcommit
Sanne Bekkema
035 – 5822730
Tablet4U@marcommit.nl
 

Ontvang als eerste wacom aanbiedingen, tips en nieuwtjes!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijft op de hoogte. We sturen geen spam, beloofd!