Bel 088-0600788|Klant worden|Inloggen|
 
Maak het met Wacom Cintiq

Wacom Cintiq creatieve pendisplay is het perfecte hulpmiddel voor jou, als beginnend illustrator. Levendige kleuren, HD-helderheid en een ergonomisch ontwerp leveren samen met de supergevoelige Pro Pen 2 een buitengewoon natuurlijke ervaring. Wacom Cintiq helpt je, je creatieve ideeën naar een hoger niveau te tillen.  


Werk rechtstreeks op het scherm

Wacom Cintiq combineert pen en display voor een naadloze ervaring die zeer natuurlijk aanvoelt.

Wacom Pro Pen 2 heeft 8192 drukgevoeligheidsniveaus en een lage activeringskracht, zodat hij zelfs de lichtste penstreken herkent. De pen biedt een geweldige precisie en controle: hij reageert op de hellingshoek van je hand en volgt elke beweging, nauwkeurig en onmiddellijk.

Met behulp van elektromagnetische resonantie (EMR)-technologie betrekt Wacom Pro Pen 2 de benodigde stroom van je Wacom Cintiq. Je hebt dus geen accu nodig. Besteed je tijd aan creatief werk, niet aan wachten tot je apparaat is opgeladen. Bovendien ligt de pen – door het ontbreken van de batterij – goed uitgebalanceerd in de hand, zodat je urenlang comfortabel kunt werken.


Een pen waarmee je verder komt

Wacom Pro Pen 2 ziet eruit – en voelt aan – als een gewone pen. Daar ben je al mee vertrouwd, dus je hoeft geen nieuwe technieken aan te leren. Je kunt je ideeën meteen tot leven brengen.

Elk onderdeel van de pen is ontworpen met het oog op ergonomie en flexibiliteit. Het uitgebalanceerde ontwerp, de rubberen greep en de positie van de twee knoppen aan de zijkant zorgen ervoor dat de pen tijdens het tekenen comfortabel in de hand ligt. Bovendien zijn die knoppen programmeerbaar, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot de sneltoetscombinaties in je favoriete software. Je sneltoetscombinaties en instellingen kun je lokaal of online opslaan, dus daar kun je altijd bij met je Wacom ID*.

Wil je je werkwijze verder personaliseren? Wacom Cintiq is compatibel met het volledige assortiment extra pennen in de Wacom reeks.
*Meld je aan of maak een Wacom ID met je persoonlijke gegevens en registreer je product om toegang te krijgen tot alle Wacom services.Een display die is gebouwd met het oog op creativiteit

Wacom Pro Pen 2 en de slimline 15,6-inch display van de Cintiq zijn ontworpen om topprestaties te leveren. Ze werken samen om je creatieve sessie comfortabel en productief te maken.

De display van Wacom Cintiq is voorzien van ontspiegelingsfolie die storende reflecties voorkomt. Door de combinatie met de Pro Pen 2 voelt tekenen op Wacom Cintiq net zo vertrouwd als tekenen op papier. Bovendien is de parallax verminderd: de cursor verschijnt precies waar je hem verwacht. Dat hoge nauwkeurigheidsniveau zorgt ervoor dat tekenen, schetsen en schilderen heel natuurlijk aanvoelt.

Wacom Cintiq is gemaakt van duurzame, krasbestendige materialen. Dat maakt het een creatief hulpmiddel waarop je vanaf je allereerste project kunt vertrouwen.


De display is voorzien van slipvaste rubberen voetjes én een paar invouwbare pootjes. Hiermee zet je het apparaat snel in de perfecte, stabiele werkpositie om je concepten te ontwikkelen. Binnen enkele seconden ga je van bijna plat naar een hellingshoek van 19°. Met de optionele standaard realiseer je nog meer flexibele en ergonomische posities.

De 1920 x 1080 Full-HD display van Wacom Cintiq is zo helder, dat je elk detail ziet op het scherm.
Met Wacom Cintiq ga je verder dan ooit op je creatieve reis
 
  • Beeldschermgrootte: 39,6 cm (15,6 in) / Full HD 1920 x 1080
  • Actief gebied: 344 x 194 mm (13,6 x 7,6 in)
  • Afmetingen: 422 x 285 x 24,5 mm (16,6 x 11,2 x 1 in)
  • Gewicht: 1,9 kg zonder optionele standaard
  • Kleurprestaties: 72% NTSC (CIE1931) typisch / 96% sRGB (CIE 1931) typisch
  • Contrastverhouding: 1000:1
  • Reactietijd: 22 ms

Ontvang als eerste wacom aanbiedingen, tips en nieuwtjes!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijft op de hoogte. We sturen geen spam, beloofd!