Bel 088-0600788|Klant worden|Inloggen|

Bel ons

Contact support

Tablet4U is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in grafische tabletten. Wij verkopen deze producten sinds 1999.

Onze belangstelling voor grafische tabletten is ontstaan doordat de oprichter wetenschappelijk software schreef voor de registratie en analyse van menselijke bewegingen, waarbij de bewegingen werden opgenomen met een tablet. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan met WACOM tabletten, pennen en muizen, en zijn daardoor de ideale partner voor bedrijven en particulieren die gebruik willen maken van deze producten. Momenteel leveren wij alle beschikbare WACOM producten, inclusief de reserve onderdelen, direct uit eigen voorraad.

Als één van de weinige WACOM dealers in Nederland ondersteunt Tablet4U het WACOM assortiment met een combinatie van een informatieve website, een uitgebreide online winkel, een goede service, en een vakkundige telefonische helpdesk. Ook kunt u, na een telefonische afspraak, bij ons langs komen voor een demonstratie van de WACOM producten.

Waarom klant worden bij Tablet4U?
  • Kwaliteit: Tablet4U verkoopt sinds 1999 Wacom tabletten. Wij hebben verstand van de producten die wij verkopen. Dit blijkt uit onze website, maar ook uit het persoonlijke aankoopadvies dat wij u kunnen geven, zowel per email als telefoon. Wij proberen alle vragen die u heeft te beantwoorden.
  • Snel: Bestelt u voor 17:00 uur dan ontvangt u uw bestelling in verreweg de meeste gevallen de volgende werkdag.
  • Nieuw: Een nieuw product is bij ons ook altijd echt nieuw. Tabletten die wij van klanten terug ontvangen verkopen wij altijd als tweedehands en nooit als nieuw.
  • Verzenddoos: Wij leveren kwalitatief hoogstaande producten. Om zoiets per koerier te verzenden moet het goed verpakt worden. Wij gooien daarom niet zomaar iets in een doos, maar gebruiken verzenddozen waarin de producten goed passen en goed beschermd worden. Kleinere producten worden vaak extra verpakt in kaftpapier of luchtkussenfolie. Grotere tabletten worden altijd verpakt in stevige dozen van dubbelgolfs karton, vaak zelfs meerdere lagen. Dit alles garandeert dat het product onbeschadigd bij u aankomt.
  • Keuze: Wij verkopen alle WACOM tabletten en alle onderdelen. Ook de kleine, lastig te krijgen onderdelen vindt u bij ons. Vaak bieden wij aantrekkelijke combinaties van producten aan.
  • Transparant: U betaalt een vooraf aangegeven bedrag, of niets, voor de verzending. Voor de betaalmethoden van uw keuze vragen wij slechts in zeer uitzonderlijke gevallen extra geld. Dit vermelden wij dan altijd duidelijk vooraf, en er is altijd een alternatieve betaalmethode die gratis is.
 

Ontvang als eerste wacom aanbiedingen, tips en nieuwtjes!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijft op de hoogte. We sturen geen spam, beloofd!